ZION LASER - диоден лазер с 20 милиона импулса

  • Кат. номер: 811

Професионален апарат за лазерна епилация с 20 000 000 импулса и НЕМСКИ лазерни барове!

Предимства:

  1. Немски лазерни барове -  интегрирани в накрайника, внесени от най-добрите доставчици в Германия, които имат изключително висока енергийна ефективност и дълъг живот.
  2. Спот - 12 * 20 мм голям спот за третиране, който значително повишава ефективността на лечението. Никога не е било толкова лесно да се премахне нежеланото окосмяване.
  3. Висока честота на повторение - Не само голям размер на светлинното петно, но също така и с висока честота на повторение, което увеличава ефективността до по-голяма степен. Докато начинаещ оператор ползва 1-3Hz, опитни оператори могат да използват 10 Hz.
  4. Безкомпромисно охлаждане - Охлаждането е изключително важно за диодните лазери. Ние използваме полупроводници за охладителна система, вместо фрео. Това е благоприятно за околната среда, по-удобно и ефективно. Силата на охладителната система е 800 вата.
  5. Непрекъснат Работен режим - В лабораторията, той работи повече от 24 часа без проблем.
  6. Програма Контролирана дължина на пулса - дължината на вълната е 808nm и ширината на импулса се контролира автоматично от програмата в съответствие с изобилие от експерименти и клинични проучвания.

 

Характеристики:

  1. Лесен за използване интерфейс - предоставя някои енергийните настройки по подразбиране в зависимост от различни области и типове кожа. Ширината на импулса се контролира автоматично от програмата в съответствие с изобилие от експерименти и клинични проучвания. Това е лесен за използване диоден лазер. Вие избирате зоната и вида на кожата, и започвате от безопасна стойност на енергията по подразбиране. 
  2. Микроканална система за охлаждане – Остраняването на потока от високи температури е основен фактор при диодната лазерна система, особено с такава висока мощност. Микроканалната система е подходяща за отвеждане на топлината, тъй като осигурява голям пренос на топлина площ . Лазерните барове вече не е лесно да се счупят. Накрайникът е много траен. Оптимален комфорт по време на лечението е само едно от многото допълнителни предимства.
  3. Не просто добър дизайн, а перфектен отвътре - По-мощен, но изключително безопасен и комфортен. С Thermal Electronic Cooling модула и захранването, перфектно се вписват и немските барове. Това е една стабилна форма, където лазерен генератор и функцията на охлаждащата система са в перфектна хармония, създавайки съвсем ново изживяване.

 


ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ

 

Тип лазер - Диоден 


Дължина на вълната -  808nm


Работна площ - 20*12 mm


Дължина на пуса - 1-400 ms 


Енергия - 1-160 J/cm2 


Честота на пулса - 1-10

Дисплей - 8.4’ color touch LCD display


Охлаждане - водно-въздушно

 

19 000,00 лв. 16 500,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 16 500,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!