Уред 2 в 1 Дарсонвал и Йонофореза

  • Кат. номер: 332

Дарсонвал: физиотерапия , при която общото състояние на кожата се подобрява. Процедурата има дезинфектиращо, противовъзпалително действие.  Образуваният по време на третиране Озон стерилизира кожата. Благодарение на това, манипулацията е чудесен метод за:

*борба с акне, инфекции, замърсявания и редица други кожни проблеми (розацея, мазна себорея и пустулозен процеси на кожата, загуба на коса, стареене на кожата); 

*нормализиране на мастната секреция; 

*подобряване повърхността на кожата и нейната структура. 

Основна действаща сила при манипулация с Дарсонвала е високочестотен импулсен ток с високо напрежение и ниска мощност. Процедурата подобрява кръвообращението и метаболизмът на кожните клетки. Повишава микроциркулацията, разширяват се артериолите и капилярите, облекчава спазмите на кръвоносните съдове, подобрява здравето на тъканите като им осигурява полезни хранителни вещества и кислород.  Повишава еластичността на кожата, стимулира дейността на зародишните клетки, предотвратява развитието на бръчки. 

 

Йонофореза: процедурата има редица благоприятни действия върху кожата. При третиране , в епидермиса проникват веществата – колаген, еластин, комплекс от витамини Б и С проникват до вътрешния слой на кожата, чрез специални разтвори, като подхранват и заздравяват кожата.   Процедурата има терапевтичен ефект върху, като подхранва и почиства кожата в дълбочина. 

Йонофорезата въздейства чрез постоянен електрически ток на ниска мощност, ниско напрежение. В основата на манипулацията стои действието на положителните и отрицателни йони. Положителните йони спомагат в кожата да проникнат  натурални, подхранващи вещества, благодарение на което се ускорява кръвообращението, обмяната на веществата и се укрепват кръвоносните съдове. Кожата е омекотена и заздравена. Отрицателните йони спомагат проникването на алкалните разтвори, благодарение на което се балансира мастната секреция и се редуцира омазняването на кожата. Алкалният разтвор премахва мъртвите  клетки, намалява секрецията на себум, като в същото време дълбоките слоеве на епидермиса биват почистени от замърсяване с тежки метални йони.

 

375,00 лв. 255,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 255,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!