Професионлен лазер с 3 дължини - 755nm, 808nm и 1064nm

  • Кат. номер: 810
ЛАЗЕР с 3 дължини - 755nm, 808nm и 1064nm за всеки тип кожа и косъм!
 
755nm - Дължина на вълната, позволяваща по-добра абсорбация на енергията! Специално за руси и тънки косми.
808nm - Диоден лазер, подходящ за почти всеки тип кожа и косъм.  
1064nm - Подходящ за по-тъмни типове кожа, и най-вече за зони като интим, скалп и подмишници.
 

Класическата дължина на вълната в лазерната епилация, така нареченият златен стандарт е 808 – 810nm. Тя предлага дълбоко проникване в космения фоликул, висока средна мощност и по-висок интензитет. Това прави вълната напълно безопасна за околната тъкан и за прилежащите органи. Подходяща за третиране на зони с по – прекомерно окосмяване като крака, ръце, гръб. Това е и най-широко приложимата работна дължина на вълната. Подходяща за всеки тип кожа и приложима при всички зони на окосмяване.


755nm Александрит – тази работна дължина е изключително подходяща за по-финни и светли косми, които не се повлияват достатъчно ефективно от диодния лазер. Дължината прониква в по – повърхностните слоеве на кожата, което я прави най – подходяща за третиране на зони като горна устна и по – деликатно окосмяване по лицето.


1064nm дължина на работната вълна се характеризира с по – ниско усвояване на вълната от меланина, което я прави подходяща за третиране на по-тъмни кожи, дори и такива с тен. В същото време лазерната енергия прониква дълбоко в космения фоликул, което прави YAG дължината перфектна за работа в зони с дълбоко разположено окосмяване като интим и подмишници.

  

Характеристики:

  1. Лесен за използване интерфейс - предоставя някои енергийните настройки по подразбиране в зависимост от различни области и типове кожа. Ширината на импулса се контролира автоматично от програмата в съответствие с изобилие от експерименти и клинични проучвания. Това е лесен за използване диоден лазер. Вие избирате зоната и вида на кожата, и започвате от безопасна стойност на енергията по подразбиране. 
  2. Микроканална система за охлаждане – Остраняването на потока от високи температури е основен фактор при диодната лазерна система, особено с такава висока мощност. Микроканалната система е подходяща за отвеждане на топлината, тъй като осигурява голям пренос на топлина площ . Лазерните барове вече не е лесно да се счупят. Накрайникът е много траен. Оптимален комфорт по време на лечението е само едно от многото допълнителни предимства.
  3. Не просто добър дизайн, а перфектен отвътре - По-мощен, но изключително безопасен и комфортен. С Thermal Electronic Cooling модула и захранването, перфектно се вписват и немските барове. Това е една стабилна форма, където лазерен генератор и функцията на охлаждащата система са в перфектна хармония, създавайки съвсем ново изживяване.

 


ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ

 

ДИСПЛЕЙ - 12 Inch
ОБЩА МОЩНОСТ - 2500W
ДЪЛЖИНА НА ВЪЛНАТА - 755nm/808nm/1064nm

ЕНЕРГИЯ - 20-120J/cm2
ЧЕСТОТА - 1-10HZ
РАБОТНА ПЛОЩ - 12*20mm
ОХЛАЖДАЩА СИСТЕМА - водно - въздушно - полупроводници
10 000 000 импулса

 

36 250,00 лв. 31 600,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 31 600,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!