Професионална система 6 в 1 с водно дермабразио

  • Кат. номер: 199

1.Водното дермабразио е интегрирана система, която комбинира три компонента: ексфолиация без абразивни частици, мултифункционални серуми и контролиран вакуум. Вакуумът се осъществява с помощта на различни дюзи, разработени по революционно новата  технология „Вортекс“. За всяка процедура се използва дюза, която произвежда контролиран вакуум. Всички

 

Освен, че това е революционно нова технология, която покори целия свят, тя е и предпочитана от много холивудски звезди.

Това е иновативна система за изглаждане и подмладяване на кожата, която напълно замества механичните техники, които са използвани до този  момент.

Специалното дермабразио полира кожата с помощта на различни течни продукти, които проникват в дълбочина, благодарение на воден поток и вакуум режим. Този метод хидратира кожата напълно. Прави третирането по-ефективно и професионално.

 

2.Кислородна терапия за дълбока хидратация– Хидратира кожата на лицето. Стимулира възпроизводството на клетките и тяхната регенерация. Увеличава клетъчната проводимост и достъпа на кислород в клетката. Предизвиква възпроизводството на колаген и еластин.Заличава фините бръчици и подобрява здравословното и физическо състояние на кожата.

Тази процедура има възможността да инжектира повече от 98% чист кислород и хранителни вещества с налягане от 2 bar в основния слой на кожата, като ефективно ускорява метаболизма на клетките, така че кислородът може да се абсорбира по-добре, засилва естественото обновяване на клетките, увеличава ефекта на абсорбция на хранителни вещества, незабавно възвръща здравия вид на кожата, като я прави копринена, блестяща и млада.

 

Функции на кислородната мезотерапия:

1 . Кислородът под високо налягане е в състояние да проникне дълбоко в кожата, без да причинява увреждания.

2 . Кислородът преминава директно в дермалния слой на кожата.

3 . Терапията използва електронно управление, за да се осигури една напълно безопастна процедура.

4 . Това е един от най-добрите начини да се осигурят хранителни вещества и кислород на кожата.

 

3.Радиочестотен накрайник  за  лице и  околоочен контур  Тази процедура е в състояние да сътвори чудеса без намесата на пластичната хирургия. Тя предизвиква истинско и пълно подмладяване на кожата, без да е необходим възстановителен период.Наричат го още „лифтинг през обедната почивка”, който не оставя никакви видими следи по лицето. Възвръща тонуса и тургура на кожата. Отначало вие изглеждате просто отпочинали. След няколко процедури започва стягане на овала на лицето, а двойната брадичка се прибира. Методиката е преминала изпитания през шест водещи центъра по естетична медицина в САЩ и през 2002 год. е официално одобрена от „Food and Drug Administration-USA”. Апаратите за радиочестотен лифтинг се използват вече в 72 страни по света.Това е контролирано загряване на дермата и подкожните тъкани, при което отпуснатите колагенови нишки моментално се скъсяват и уплътняват, без да се увреждат. В резултат на това - кожата става по-стегната и плътна. Когато през нашата кожа преминат радиочестотните вълни, нейната температура се повишава, това предизвиква контракция на тъканите и стимулиране образуването на нов колаген.         Засилва се кръвообращението, а оттам и насищането на тъканите с кислород и ускоряване отделянето на токсини и СО2. Това подобрява и тонуса на самата кожа.Ефектът е видим веднага след лечението и не изисква възстановителен период и това прави процедурата все по - популярна.

 

4.Криотерапия - прилага се след кислородна или безиглена мезотерапия и чрез охлаждане затваря максимално порите, така че активните вещества да останат в епидермиса и да се изолират замърсявания и възпаления, да се успокои кожата. По този начин значително се удължава ефекта на активните съставки. 

5.Ултразвук -  генерира до 1.1 MHz вибрационни цикли за секунда. Специфичните му функции са следните: да омекотява кръвните съсиреци и да премахва „червеното лице”, както и използването му за деформации на лицевите малки кръвоносни съдове, линии и петна, причинени от нарушаване на кръвообращението, както и зачервено лице или розацея, причинена от инфекция от акари.

6.Ултразвуковата шпатула има следните функциите:

  • премахване на мъртвите кожни клетки;
  • заглаждане на бръчки;
  • лечение на акне;
  • изсветляване на тена;
  • заличаване на пигментацията.

 

Технически параметри:

Налягане - 1 бар

Волтаж -  220V, 50 Hz.

4 250,00 лв. 2 850,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 2 850,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!