Професионален О2 апарат за лице с кислороден пилинг

  • Кат. номер: 1002

Професионален козметичен апарат за лице 7 в 1:

 

1) Кислородна мезотерапия:реална алтернатива на мезотерапията, но без игли и болка. При нея рисковете са сведени до минимум, резултатът се постига постепенно и е много добро решение за тези, които не искат драстична промяна. Кислородната мезотерапия е напълно безопасна и може да се прилага във всички зони на лицето. Тя не предизвиква восъчен цвят, а напротив – кожата изглежда сияйна и розова след терапията.
Кислородната мезотерапия е революционен метод за допълнително насищане на кожата с чист кислород, В основата на метода стои въздействието на струя с 98% кислород, който се подава под налягане и е способен да прониква дълбоко в кожата. Мощното насищане на тъканите с кислород, допринася за жизненост, тонус и гладкост на кожата.

След процедурата лицето е успокоено, свежо и стегнато.

Функции на кислородната мезотерапия:

1 . Кислородът под високо налягане е в състояние да проникне дълбоко в кожата, без да причинява увреждания.

2 . Кислородът преминава директно в дермалния слой на кожата.

3 . Терапията използва електронно управление, за да се осигури една напълно безопастна процедура.

4 . Това е един от най-добрите начини да се осигурят хранителни вещества и кислород на кожата.

 

2) Кислороден пилинг: 

- отлично изчиства повърхностния слой на кожата
- за дълбоко кислородно насищане и клетъчна регенерация
- за чист, свеж и сияен вид на кожата
- бърз лифтинг на околоочния контур
- бърз лифтинг на чело
- лифтинг на шия
- заглаждане на неравностите по кожата

 

3) Кислородна инжекция: чрез поредица импулси с високо налягане се осигурява дълбокото проникване в епидермиса на кислород и козметични продукти.

 


4) Био лифтинг за околоочен контур: Биологичният микроток на уреда може да допълва електрическата енергия на кожата, така че да стимулира отново жизнеността на клетката. Презареждането на зарядите на клетките с биологичен микроток ще възвърне баланса на електрическото поле, за да съживи клетките и да направи кожата лъскава и еластична.

Ефекти:

- Ускорява кръвообращението на капилярните съдове и подобрява пропускливостта на клетките, за да направи по-ефективно подаването на хранителни вещества на кожата и мускулната тъкан;

- Микротокът, генериран от този апарат, може да проникне в дълбокия слой на кожата,  да я хидратира и да я направи гладка и деликатна;

- Микротокът стимулира подкожната тъкан, за да възстанови еластичните влакна и колагенната тъкан и да заглади бръчките. 

 


5) Вакуум пен - лимфодренажният масаж се препоръчва на всички, които се оплакват от подути клепачи, двойна брадичка или набръчкана кожа. При по-младите хора този проблем не е толкова изразен, но при жените над тридесет и при лицата под стрес, този проблем става все по-голям. Човек с подобни проблеми винаги изглежда уморен, а тенът на кожата му губи своя блясък.

В зоната на лицето се получават така наречените лимфни торбички - подпухвания. Те са около очите, под веждите, в края на окото до скулата, над гънката, която се образува между носа и края на устните, и в долната част на лицето. В по-млада възраст сутрешните оттоци и подпухвания се разнасят в рамките на няколко часа. С напредването на възрастта този процес е затруднен и рано или късно идва състояние при което оттоците стават част от характеристиката на лицето. За да може лим­фата да функционира правилно, трябва да й се оси­гури движение.

 

6) Кислородна маска за ароматерапия - Етеричните масла подобряват регенерацията на кожата стимулират обменните процеси , укрепват клетъчната мембрана , подобряват оросяването , тонизират , подхранват, изглаждат,  предпазват от бръчки,успокояват и правят кожата гладка и красива, а в същото време можете да се насладите  нежното им ухание витаещо около вас.

 

7) Скин анализатор - Първа стъпка за всяка една терапия. Благодарение на скин анализатора, Вие ще можете да прецените типа кожа на пациента си, ще наблюдавате в детайл всеки кожен недостатък и ще имате възможността да предложите най-адекватното решение на всеки проблем.
 

 

6 150,00 лв. 1 990,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 990,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!