TRINE LASER - лазер с три дължини на вълната

  • Кат. номер: 1064
ЛАЗЕР с 3 дължини - 755nm, 808nm и 1064nm с 20 000 000 импулса!
 
755nm - Дължина на вълната, позволяваща по-добра абсорбация на енергията! Специално за руси и тънки косми.
808nm - Диоден лазер, подходящ за почти всеки тип кожа и косъм.  
1064nm - Подходящ за по-тъмни типове кожа, и най-вече за зони като интим, скалп и подмишници.
 

Класическата дължина на вълната в лазерната епилация, така нареченият златен стандарт е 808 – 810nm. Тя предлага дълбоко проникване в космения фоликул, висока средна мощност и по-висок интензитет. Това прави вълната напълно безопасна за околната тъкан и за прилежащите органи. Подходяща за третиране на зони с по – прекомерно окосмяване като крака, ръце, гръб. Това е и най-широко приложимата работна дължина на вълната. Подходяща за всеки тип кожа и приложима при всички зони на окосмяване.


755nm Александрит – тази работна дължина е изключително подходяща за по-финни и светли косми, които не се повлияват достатъчно ефективно от диодния лазер. Дължината прониква в по – повърхностните слоеве на кожата, което я прави най – подходяща за третиране на зони като горна устна и по – деликатно окосмяване по лицето.


1064nm дължина на работната вълна се характеризира с по – ниско усвояване на вълната от меланина, което я прави подходяща за третиране на по-тъмни кожи, дори и такива с тен. В същото време лазерната енергия прониква дълбоко в космения фоликул, което прави YAG дължината перфектна за работа в зони с дълбоко разположено окосмяване като интим и подмишници.

  


Предимства:
  • научно установената средна трайност на ефекта 10- 12 години.
  • няма почти никакво загряване на кожата
  • няма никаква болка
  • без риск от зачервявания и изгаряния на околните тъкани
  • няма „взривяване” на космения фоликул и няма риск кожата да изглежда като с „разширени пори”;
 

Характеристики:

  1. Лесен за използване интерфейс - предоставя някои енергийните настройки по подразбиране в зависимост от различни области и типове кожа. Ширината на импулса се контролира автоматично от програмата в съответствие с изобилие от експерименти и клинични проучвания. Това е лесен за използване диоден лазер. Вие избирате зоната и вида на кожата, и започвате от безопасна стойност на енергията по подразбиране. 
  2. Микроканална система за охлаждане – Остраняването на потока от високи температури е основен фактор при диодната лазерна система, особено с такава висока мощност. Микроканалната система е подходяща за отвеждане на топлината, тъй като осигурява голям пренос на топлина площ . Лазерните барове вече не е лесно да се счупят. Накрайникът е много траен. Оптимален комфорт по време на лечението е само едно от многото допълнителни предимства.

 


ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ

 


Дължина на вълната - 755nm, 808nm и 1064nm


Работна площ - 20*12 mm


Дължина на пуса - 1-400 ms 


Енергия - 1-160 J/cm2 


Честота на пулса - 1-10


Охлаждане - водно-въздушно - до -10 градуса

* моделът се предлага в няколко дизайна

 

28 300,00 лв. 23 300,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 23 300,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!