Професионален апарат за лице SKIN CARE7

 • Кат. номер: 004

Накрайници:

 

 

1.Кислородна мезотерапия - насища кожата до най-дълбоките слоеве с кислород. осигурява дълбокото проникване на козметични продукти и кислород дълбоко в епидермиса чрез поредица импулси с високо налягане.

 

Предимства на кислородната мезотерапия:

За разлика от класическата мезотерапия, тук няма игли. Не съществува опасност от нараняване или алергични реакции. Процедурата е релаксираща и напълно безболезнена. Ефектът е по-малък от класическата мезотерапия, но предимството е, че клетките се обогатяват с кислород и така се намалява стресът им. Недостигът на кислород води до намаляване на клетъчната активност, проблеми с кръвната циркулация, преждевременна загуба на тонуса и повяхване на тена. Оттам - и преждевременно остаряване на клетките. Затова при кислородната мезотерапия се използва способността на кислорода да подобрява клетъчния метаболизъм, да забавя процесите на стареене, да стяга и укрепва кожата. Подходяща е за всички възрасти и за всеки тип кожа. Може да се прави целогодишно, приложима е и при бременни жени. Съчетава се с други процедури и няма противопоказания.

 

Какъв ефект може да се очаква?

Има моментален ефект, затова неслучайно кислородната мезотерапия е любима процедура на знаменитостите на световната сцена. Оказва многообразно въздействие на кожата – подмладяване, освежаване, заличаване на белези, лечение на акне, избелване, премахване на целулита.

Това е единствената процедура, при която без никакъв риск се работи около очите и клепачите. Витаминният коктейл има силно хидратиращо и изглаждащо действие върху кожата в тази деликатна зона. Забавя се процеса на стареене и се изличават фините бръчици около очите, премахват се торбичките под очите и тъмните кръгове. Кислородната терапия заглажда неравностите по кожата, подобрява възрастовите и слънчеви увреждания по кожата на лицето, шията и деколтето, редуцира пигментните нарушения, подобрява тургора на кожата и я прави стегната и еластична.

Ако кожата се поддържа редовно, ефектът е много по-траен.

 

2.Ултразвуковата шпатула има следните функциите:

 • премахване на мъртвите кожни клетки;
 • заглаждане на бръчки;
 • лечение на акне;
 • изсветляване на тена;
 • заличаване на пигментацията.

 

3.Йонофореза - След тази процедура цветът и състоянието на кожата се подобряват значително. Вкарването на козметични средства с помощта на йонофореза спомага те да навлязат в дълбоките слоеве на кожата. Токът повишава пропускливостта на тъканите, полезните вещества стават по-активни и това повишава тяхната ефективност. Така кожата получава много повече полезни вещества, отколкото ако просто нанесете козметично средство върху нея.


По време на йонофореза се стимулират различни видове обменни процеси благодарение на йоните и клетъчните мембрани. Йонофорезата повишава хидратацията вътре в кожата и подобрява възможността й да задържа повече време влагата.

 

4. Деветполярен радиочестотен лифтинг - Тази процедура е в състояние да сътвори чудеса без намесата на пластичната хирургия. Тя предизвиква истинско и пълно подмладяване на кожата, без да е необходим възстановителен период.

Това е контролирано загряване на дермата и подкожните тъкани, при което отпуснатите колагенови нишки моментално се скъсяват и уплътняват, без да се увреждат. В резултат на това - кожата става по-стегната и плътна. Когато през нашата кожа преминат радиочестотните вълни, нейната температура се повишава, това предизвиква контракция на тъканите и стимулиране образуването на нов колаген.Засилва се кръвообращението, а оттам и насищането на тъканите с кислород и ускоряване отделянето на токсини и СО2. Това подобрява и тонуса на самата кожа.

Ефектът е видим веднага след лечението и не изисква възстановителен период и това прави процедурата все по - популярна. Оптимални резултати обикновено се постигат след 8 процедури.

5. Радиочестотен лифтинг с вакуум масаж 

6.Ултразвук 

Ползи от терапията

 • Помага за дълбочинно проникване на продукти
 • Ускорява метаболизма
 • Стимулира кръвообращението и лимфния дренаж
 • Премахва петна и белези
 • Намалява целулита
 • Намалява бръчките и изглажда кожата
 • Отпускат уморените мускули

 

3 890,00 лв. 1 950,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 950,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!