Професионален апарат веларолер за тяло

  • Кат. номер: 911

Това е комбинирана процедура. В нея работим с 3 компонента – радиочестота, инфрачервена светлина и вакуум масаж. Хубавото при нея е, че въздействието е комплексно, като по едно и също време са включени и трите компонента. Затова ефектът, който се получава е комбиниран. Работим едновременно за целулита, локалните мастни натрупвания и не на последно място за еластичността на кожата. Всеки един от тези 3 фактора може да се окаже тясно специализиран в решаването на конкретен проблем. Например инфрачервената светлина влияе върху локалните мастни натрупвания. Радиочестотата въздейства върху клетките, които произвеждат колаген (фибробластите), т.е. най-добре повлиява върху еластичността на кожата, има отношение и върху целулита. Вакуумът допълва въздействието на другите два компонента като дрениращ фактор – освобождава тялото от токсичните вещества и целулитните натрупвания.

Светлината и контролираната радиочестота увеличават кислорода на вътреклетъчно ниво чрез затопляне. Вакуумът и специално конструираните накрайници изглаждат кожата и улесняват безопасно и ефективно достигане на енергията до проблемните зони. Резултатът е увеличен метаболизъм и повишен лимфен дренаж. Освен разграждане на мазнините, в клетките се наблюдава и страничен ефект върху кожата - увеличаване производството на колаген. Така кожата става все по-еластична и с видимо по-здрав и млад вид.

Подобряването на кожата се забелязва още след първата процедура. Резултатите в намаляване на обиколките могат да се усетят между първа и втора процедури, а последователното намаляване на целулита се вижда след четвъртата процедура. Доказано е, че средното намаляване на обиколката след курса процедури с Vela Shape варира от 1,5 до 7,5см. Като оптимален брой процедури се препоръчва 6-10. Не се правят по повече от 2 процедури на зона на седмица.

 

Механична манипулация (вакуум + / - Масаж механизъм)
- Стимулира лимфната и кръвната циркулация
- Подобрява дейността на фибробластите
- Намалява вискозитета на мастните клетки

Топлинна манипулация(инфрачервени + радиочестотни енергии)
- Подобрява кръвообращението 
- Подобрява дейността на фибробластите
- Увеличава метаболизма на мастните клетки
- Подобрява текстурата на кожата 

 

Технически параметри:

  1. Вакум + ролков масаж + LED + IR
  2. Четири различни посоки на въртене на ролките
  3. Вакуум 100кPa
  4. 10 MHz – RF
  5. 2 накрайника с RF
  6. 10.4“ LCD пълноцветен сензорен екран
  7. Автоматични механични ролки
  8. Медицински сертифициран

 

18 750,00 лв. 13 650,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 13 650,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!