Портативен Ултразвук с функция за масаж

  • Кат. номер: 181

Портативен LED Ултразвук с функция за електромасаж 

Иновативен козметичен уред, съчетаващ действието на ултразвуковите вибрации, инфраред и електромасаж на мускулите.

Ултразвук – високочестотните ултразвукови вибрации проникват дълбоко в подкожните слоеве и активизират клетките и тъканта, оказвайки стимулиращ микромасаж. В следствие на микромасажът се генерира и топлинен ефект, като комбинираното им действие спомага за подобряване на кръвообращението и лимфната циркулация, стимулира се обмяната на веществата, засилват се регенеравитните функции на клетките и се повишава пропускливостта на кожата. Последното от своя страна е важна предпоставка за успешното инфилтриране на медицинските и козметични разтвори, необходими за лечението или дълбокото подхранване на кожата.

Инфраред – инфрачервените лъчи имат способността да проникнат дълбоко в кожата, където генерират топлинна енергия. Тя ускорява циркулацията на кръвта, намалява съпротивлението на периферните кръвоносни съдове и спомага за правилното кръвоснабдяване. Терапията с инфрачервена светлина също така благоприятства по-добра обмяна на веществата  и спомага за извеждането на токсините от кръвта и организма.

Електро-стимулация на мускулите – уредът осигурява ефикасен микромасаж. Той се осъществява чрез нискочестотни вибрации, които стимулират мускулните клетки.В основата на тази процедура стои електрически импулс, който произвежда мускулни контракции. В резултат се активират регенериращите способности на мускулната тъкан и се симулира ефектът на физическите упражнения. Подобрява циркулацията на кръвта, активират се клетките, стимулират се нервните влакна, стимулира се обмяната на веществата и се повишава тонуса. 

 

225,00 лв. 165,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 165,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!