Козметичен апарат за лице и тяло с кавитация и RF

 • Кат. номер: 011

 

Функции на апарата:

 • Кавитация 40MHz
 • Двуполярен радиочестотен лифтинг за лице - 5MHz
 • Триполярен радиочестотен лифтинг за тяло - 5MHz
 • Осемполярна радиочестота с вакуум за тяло
 • Ултразвук за лице 1MHz

 

Какво е Кавитация и как действа?

Кавитацията е процес, който се предизвиква чрез ултразвук в течностите на тъканите.  Методът използва контролирани нискочестотни вълни, генериращи микромехурчета. Тези мехурчета се спукват поради промените в налягането на мастните клетки в третираните зони и се разрушават. Тези мастни клетки се превръщат в течна субстанция, която се извежда от организма чрез лимфната и отделителната системи. Ултразвуковите вълни въздействат през кожата и водят до намаляване обема на мастните тъкани. Ефектът на кавитацията прави мастните образувания по-меки, отделя ги от другите тъкани и дава възможност образувалата се течност лесно да се изхвърли от организма.

Намаляването на теглото посредством кавитация е ефективен метод за премахване на мастните депа без хирургическа намеса.

Ефектът се постига чрез синхронизирана работа на нискочестотни ултразвукови вълни, гарантирайки по такъв начин съхранение целостта на другите тъкани. С други думи, контролът върху работата на нискочестотните ултразвукови вълни, осъществяван от микропроцесор, позволява тяхното действие да се насочва само върху мастните тъкани. Ултразвуковите вълни се предават на мастните тъкани чрез ултразвуков масаж, осъществяван с въртеливи движения на накрайника.

Благодарение на кавитацията Вие можете да промените формата на Вашето тяло, да намалите обема на целулита, на мастните образувания и натрупвания без да причинявате вреда на целостта на тъканите, което дава възможност да се проведе една напълно безопасна процедура. Възможно е да се редуцират до 4-5 см от обема на тялото за една процедура.

Показания за приложение:
- лечение на целулит
- намаляване обема на мастната тъкан
- корекции на дефекти след операция за липосукция

 

Какво е радиочестотен лифтинг?

Той се прилага в медицината с терапевтична цел над 30 години. От няколко години радиочестите се прилагат и в естетичната медицина; в процедурите за стягане(лифтинг) на кожата по цялото тяло; подмладяване и изглаждане на бръчките на лицето, шията и деколтето.

Радиочестотният поток се получава от движението на частици със заряд в затворен кръг между полюси. Енергийният поток среща съпротивление в тъканите и техните молекули започват силно да трептят в резултат на което се отделя топлина.

В трите слоя на кожата - епидермис, дерма(същинска кожа) и хиподерма(подкожие) затоплянато е различно. На повърхността на кожата температурата достига 40оС, в дермата и хиподермата - достига и надминава 60оС. Загряването усилва кръвопотока и обмяната в третираните зони и стяга колагеновите влакна. Те се свързат и прегрупират и се доближават до вида на младите кожни структури. Фиброобластите(клетките, произвеждащи колаген и други структурни белтъци) се стимулират и започват производство на нов колаген. Мастната тъкан на хиподермата оказва по-голямо съпротивление на радиочестотния поток и по тази причина се загрява по-бързо и достига и до по-висока температура от надлежната дерма.

Загряването на мастните клетки повишава метаболизма им и те намаляват като освобождават течни масти(мастни киселини) в междуклетъчното пространство, които постъпват в лимфо, а след това в кръвообръщението и през черния дроб се изхвърлят от организма.

Последващите ефекти от горе изложеното са: СТЯГАНЕ И ПОДМЛАДЯВАНЕ НА КОЖАТА, РЕДУЦИРАНЕ НА МАСТНИТЕ НАТРУПВАНИЯ и СКУЛПТУРИРАНЕ НА ТЯЛОТО

 

Какво е ултразвук и как действа?

Ултразвуковата функция е подходяща за всякакъв тип проблемна кожа, най-често срещаният инструмент сред естетическите професионалисти.

Особено подходящ при:

 • Болки в гърба.
 • Успокоява мускулите, намаляване на отоци схващания.
 • Ускоряване на кръвообращението и обмяната на веществата в проблемни области.
 • След спорт възстановяване увреждане, за облекчаване на болката, намаляване на възпалението и мускулни спазми.
 • Предотвратява образуването на пигмента меланин.
 • Разтваря подкожната мазнина.
 • Намалява подпухналоста на лицето.
 • Срещу акне и дерматит.

 

Технически параметри:

Вакуум - 100Kpa

Мощност:   ≤150VA

Изходен интензитет на RF:  5MHz

Кавитация:  40KHz

3 900,00 лв. 3 600,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 3 600,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!