Апарат с кислородна мезотерапия и радиочестота 6 в 1

  • Кат. номер: 005

Професионален козметичен апарат за лице с 6 функции:

 

1) Био-електро стимулация: Премахване на фини линии и бръчки. Прозвеждат се положителни и отрицателни йони. Стимулира изчистването на токсините и вкарването на хранителни вещества в по-дълбоките слоеве на кожата.Това спомага за по-дълбокото й почистване и засилва антиоксидантните й свойства.

2) Накрайник за безиглена мезотерапия: Отваря клетъчните каналчета, благодарение на което полезните съставки могат да се абсорбират по-добре, участва в метаболизма на клетките, насърчава клетъчното обновяване. Предизвиканата дисперсия на молекулите на активната субстанция подпомага свободното им проникване в клетката. Стимулира регенерацията и възобновяването на кожата.

3) Биполярен радиочестотен лифтинг за лице: Лифтинг на лицето, повдига кожата около очите, премахва бръчките. Подобрява микроциркулацията. Стимулира производство на колаген и еластин. Това е процедурата, която е  е в състояние да предизвиква истинско и пълно подмладяване на кожата  без намесата на пластичната хирургия, без  възстановителен период.

Радиочестотният лифтинг на лице е най-новия клас апаратна неоперативна  терапия за видимо стягане, опъване и изглаждане  на кожата на лицето. Енергията прониква достатъчно дълбоко в кожата, за да затопли тъканите и по този начин да стимулира фибробластите да отделят колаген. Кръвообръщението се засилва, както и насищането на тъканите с кислород. В следствие на този процес, новообразуваният колаген узрява, изгражда нова здрава мрежа, която изпъва фините бръчки. Инфрачервените светлинни вълни  заглаждат повърхностния слой на кожата, а вакумът извършва нежен масаж. Резултатът е:  стегната, здрава и млада кожа, видимо подобрен тонус и контур на лицето, повдигната област на веждите и клепача, изгладена назолабиална гънка.

Какви са предимствата на радиочестотния лифтинг пред други методи за лифтинг на лицето?

  • Хирургичен  лифтинг се прилага, когато има прекалено голямо количество увиснала и отпусната кожа.  В случая обаче няма промяна в структурата на кожата и тя продължава да старее  и да се отпуска със същото темпо както допреди хирургичната намеса.  Прилагайки радиочестотен лифтинг влияем върху самият  процес на стареене на кожата. Чрез премахване на  остарелите клетки,  предизвикваме тяхната замяна  с нови , което води до видимо освежаване и подмладяване  на лицето.
  • Прилагане на  филъри - хиалуроновата киселина хидратира и изпъва кожата,  но като недостатък може да се отбележи  по-честото  прибягване до  прилагането им.

Радиочестотният лифтинг се отличава с незабавни видими резултати, като  лифтинг ефекта нараства в продължение на 4 до 6 месеца и се задържа до 1г. За прилагането на процедурата  няма възрастови ограничения  и  сезонни противопоказания, като веднага след процедурата можете да се завърнете към нормалният си  ритъм на живот.


4) Криотерапия: Прилага се след кислородна или безиглена мезотерапия и чрез охлаждане затваря максимално порите, така че активните вещества да останат в епидермиса и да се изолират замърсявания и възпаления, да се успокои кожата. По този начин значително се удължава ефекта на активните съставки.


5) Кислородна терапия за дълбока хидратация– Хидратира кожата на лицето. Стимулира възпроизводството на клетките и тяхната регенерация. Увеличава клетъчната проводимост и достъпа на кислород в клетката. Предизвиква възпроизводството на колаген и еластин.Заличава фините бръчици и подобрява здравословното и физическо състояние на кожата.

Тази процедура има възможността да инжектира повече от 98% чист кислород и хранителни вещества с налягане от 2 bar в основния слой на кожата, като ефективно ускорява метаболизма на клетките, така че кислородът може да се абсорбира по-добре, засилва естественото обновяване на клетките, увеличава ефекта на абсорбция на хранителни вещества, незабавно възвръща здравия вид на кожата, като я прави копринена, блестяща и млада.

 

Функции на кислородната мезотерапия:

1 . Кислородът под високо налягане е в състояние да проникне дълбоко в кожата, без да причинява увреждания.

2 . Кислородът преминава директно в дермалния слой на кожата.

3 . Терапията използва електронно управление, за да се осигури една напълно безопастна процедура.

4 . Това е един от най-добрите начини да се осигурят хранителни вещества и кислород на кожата.

 


6) Микродермабразио - Диамантеното микродерабразио използва абразивни приставки и вакуум налягане, за да премахне мъртвите клетки от роговия слой на кожата. Роговият слой е предпазната обвивка на кожата и тялото, както и най-голямата преграда, която спира проникването на продуктите. Чрез прилагането на микродермабразио може да се постигне една чиста повърхност на кожата, която позволява един по-дълбок и по- добър достъп на активните вещества, освен това увеличава проникването и ефекта на Фотон леченията, ултразвука, йонофорезата и др..

ПРИСТАВКИ:

Комплектът съдържа 2 стоманени пръчици с 9 сменяеми приставки

 

2 690,00 лв. 900,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 900,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!