Кислородна мезотерапия и диамантено дермабразио 2 в 1

  • Кат. номер: 177

Професионален апарат 2 в 1 с кислородна мезотерапия и диамантено микродермабразио

 

Кислородна терапия за дълбока хидратация– Хидратира кожата на лицето. Стимулира възпроизводството на клетките и тяхната регенерация. Увеличава клетъчната проводимост и достъпа на кислород в клетката. Предизвиква възпроизводството на колаген и еластин.Заличава фините бръчици и подобрява здравословното и физическо състояние на кожата.

Тази процедура има възможността да инжектира повече от 98% чист кислород и хранителни вещества с налягане от 2 bar в основния слой на кожата, като ефективно ускорява метаболизма на клетките, така че кислородът може да се абсорбира по-добре, засилва естественото обновяване на клетките, увеличава ефекта на абсорбция на хранителни вещества, незабавно възвръща здравия вид на кожата, като я прави копринена, блестяща и млада.

 

Микродермабразио - Диамантеното микродерабразио използва абразивни приставки и вакуум налягане, за да премахне мъртвите клетки от роговия слой на кожата. Роговият слой е предпазната обвивка на кожата и тялото, както и най-голямата преграда, която спира проникването на продуктите. Чрез прилагането на микродермабразио може да се постигне една чиста повърхност на кожата, която позволява един по-дълбок и по- добър достъп на активните вещества, освен това увеличава проникването и ефекта на Фотон леченията, ултразвука, йонофорезата и др..

ПРИСТАВКИ:

Комплектът съдържа 3 стоманени пръчици с 9 сменяеми приставки

1 250,00 лв. 650,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 650,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!