HIFU /Хайфу/ апарат за лице с 3 касети

  • Кат. номер: 019

Кожата ни неизменно се променя с годините, за съжаление далеч не само тя. Постепенно забелязваме как блясъкът и еластичността й намаляват. За всички мъже и жени, които обаче не са готови за хирургичен лифтинг, ние предлагаме изключително вълнуваща и нова технология, която горещо ви препоръчваме. Това е единствената до момента технология, която има такава голяма дълбочина на действие. На практика ултразвуковата енергия достига под подкожния слой до слоя съединителна тъкан, която покрива мускулите или т.нар SMAS слой.

Повърхността на кожата е абсолютно пощадена, което фактически означава, че не се налага да си оставате у дома за нито един ден. Ултразвуковото въздействие причинява селективно загряване, което стимулира тялото ни да  произвежда собствен колаген. Само след няколко месеца, вие ще установите, че има видимо повдигане на лицето и веждите и стягане на брадичката. Самата процедура отнема около 45 до 90 минути в зависимост от зоните, които се третират. 

 

Какво е Хайфу/Високоинтензивен фокусиран ултразвук/ лифтинг?

Високо интензивен фокусиран ултразвук (ВИФУ) директно доставя топлинна енергия до кожата и подкожна тъкан, която може да стимулира образуването на нов колаген и по-този начин значително да подобри структурата и външния вид на кожата.

Тази ултразвукова технология има одобрението на Американската акдемия по храни и лекарства (FDA) да противодейства на ефектите на времето и гравитацията върху лицето ни. Процедурата използва собствените регенеративни способности на тялото ни, за да може по един деликатен начин постепенно да се възстанови паметта на кожата и подлежащите тъкани, което е последвано от нови и здрави колагенови влакна на правилните места. Този апарат притежава 3 накрайника, които действат на различна дълбочина, за да може в рамките на една процедура да се постигне стягане и повдигане.

Ултразвуковите вълни предизвикват вибрации в молекулите на целевите тъкани и в резултат на молекулярно триене генерират топлина. Тази топлина обикновено достига температура от ~ 60-70 ° C във фокуса. Това е важно, защото колагена започва да губи своята организирана структура и в крайна сметка денатурира при тези температури. Анализ от 2011 показва, че вътрешните напречни връзки, притежаващи колагенови фибрили започват да се прекъсват при праг на температура ~ 58 ° С. Този феномен обяснява свиването на колагена, който води до наблюдавания първоначален лифтинг ефект в тъканта, непосредствено след третиране. Постигането на тези прагови температури по време на лечение са важни, за да се оптимизира ефекта върху колаген денатурацията, което в крайна сметка води до синтез на колаген.

В края на процедурата може да има леко зачервяване, но не сте ограничени в нищо след нея.

Само след една процедура регенерацията на кожата е задвижена, като цялостният ефект се изгражда постепенно в хода на следващите няколко месеца. Повечето пациенти споделят, че намират кожата си за по-плътна, стегната и свежа. Разбира се такива, които са прекалявали със слънцето през годините, пушат, водят не толкова здравословен начин на живот и не са ощастливени с добър ген, е по-вероятно да се нуждаят и от втора процедура. Оттам нататък думата имат онези клетки, на които толкова разчитаме да ни поддържат млади – фибропластите. Разбудени от леката дрямка те започват все по-активно и отговорно да произвеждат един от най-важните белтъци за нас, а именно колагена!

Постига тези резултати чрез директно загряване на тъканите в дълбочина. Прилага се задължително с контактен гел.  По време на процедурата специалистът може постоянно да следи какво количество енергия се доставя до кожата и по желание да го коригира. Апаратът е безопасно и ефективно неинвазивно средство за ултразвуково лечение, което повдига кожата на лицето, брадичката , челото и т.н.

 

Какви резултати да очаквам?

Многобройните изследвания доказват, че фокусираната ултразвукова терапия произвежда точно целенасочени, размножени ултразвукови вълни, които проникват дълбоко за лечение на целеви нива на тъканта. Редица линии, съдържащи отделни разделени коагулационни точки са депозирани за производство на съединителна тъкан, без да засяга повърхността на кожата. Една от целите на изследването е да се сравняват безопасността и ефикасността между пациентите, лекувани с по-ниски или по-високи джаули на енергията."По-значителни резултати се постигнат при пациентите, които са имали лечение с повече импулси и получиха по-висока енергия срещу тези, които използват малко импулси и по-ниска енергия. "

 

Предимства на апарата:

·        Оборудван с три глави ( 1,5мм; 3,0 мм; 4,5 мм ) действащи точно  на определена дълбочина в кожата.

·        Дълготраен ефект – от  12-24 месеца.

·        Абсолютно неинвазивно – може да се завърнете към нормален начин на живот незабавно.

 

 

16 900,00 лв. 13 880,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 13 880,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!