HIFU апарат за лифтинг на лице с 3 касети

  • Кат. номер: 096

 

Какво е Хайфу/Високоинтензивен фокусиран ултразвук/ лифтинг?

Високо интензивен фокусиран ултразвук (ВИФУ) директно доставя топлинна енергия до кожата и подкожна тъкан, която може да стимулира образуването на нов колаген и по-този начин значително да подобри структурата и външния вид на кожата.

Тази ултразвукова технология има одобрението на Американската акдемия по храни и лекарства (FDA) да противодейства на ефектите на времето и гравитацията върху лицето ни. Процедурата използва собствените регенеративни способности на тялото ни, за да може по един деликатен начин постепенно да се възстанови паметта на кожата и подлежащите тъкани, което е последвано от нови и здрави колагенови влакна на правилните места. Този апарат притежава 3 накрайника, които действат на различна дълбочина, за да може в рамките на една процедура да се постигне стягане и повдигане.

Ултразвуковите вълни предизвикват вибрации в молекулите на целевите тъкани и в резултат на молекулярно триене генерират топлина. Тази топлина обикновено достига температура от ~ 60-70 ° C във фокуса. Това е важно, защото колагена започва да губи своята организирана структура и в крайна сметка денатурира при тези температури. Анализ от 2011 показва, че вътрешните напречни връзки, притежаващи колагенови фибрили започват да се прекъсват при праг на температура ~ 58 ° С. Този феномен обяснява свиването на колагена, който води до наблюдавания първоначален лифтинг ефект в тъканта, непосредствено след третиране. Постигането на тези прагови температури по време на лечение са важни, за да се оптимизира ефекта върху колаген денатурацията, което в крайна сметка води до синтез на колаген.

В края на процедурата може да има леко зачервяване, но не сте ограничени в нищо след нея.

Само след една процедура регенерацията на кожата е задвижена, като цялостният ефект се изгражда постепенно в хода на следващите няколко месеца. Повечето пациенти споделят, че намират кожата си за по-плътна, стегната и свежа. Разбира се такива, които са прекалявали със слънцето през годините, пушат, водят не толкова здравословен начин на живот и не са ощастливени с добър ген, е по-вероятно да се нуждаят и от втора процедура. Оттам нататък думата имат онези клетки, на които толкова разчитаме да ни поддържат млади – фибропластите. Разбудени от леката дрямка те започват все по-активно и отговорно да произвеждат един от най-важните белтъци за нас, а именно колагена!

Постига тези резултати чрез директно загряване на тъканите в дълбочина. Прилага се задължително с контактен гел.  По време на процедурата специалистът може постоянно да следи какво количество енергия се доставя до кожата и по желание да го коригира. Апаратът е безопасно и ефективно неинвазивно средство за ултразвуково лечение, което повдига кожата на лицето, брадичката , челото и т.н.

 

 

·        Оборудван с три глави ( 1,5мм; 3,0 мм; 4,5 мм ) действащи точно  на определена дълбочина в кожата.

·        Дълготраен ефект – от  12-24 месеца.

·        Абсолютно неинвазивно – може да се завърнете към нормален начин на живот незабавно.

 

Всяка от касетите има 6 000 импулса - общо 18 000.

 

18 000,00 лв. 13 900,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 13 900,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!