LASER PRO - три дължини 755nm, 808nm и 1064nm

 • Кат. номер: 183
ЛАЗЕР с 3 дължини - 755nm, 808nm и 1064nm за всеки тип кожа и косъм!
 
755nm - Дължина на вълната, позволяваща по-добра абсорбация на енергията! Специално за руси и тънки косми.
808nm - Диоден лазер, подходящ за почти всеки тип кожа и косъм.  
1064nm - Подходящ за по-тъмни типове кожа, и най-вече за зони като интим, скалп и подмишници.
 


Предимства на диодната лазерната епилация:
 • Лазерните лъчи при диодната лазерна епилация проникват на дълбочина до 8 mm и така ефективно унищожава както повърхностните така и най-дълбоките фоликули. По този начин диодния лазер заема първо място в лазерната епилация като надминава по ефективност както александритния, така и неодимовия лазер и ELOS (E-light).
 • научно установената средна трайност на ефекта при диодната лазерна епилация 10- 12 години.
 • няма почти никакво загряване на кожата
 • няма никаква болка
 • минимален риск от зачервявания и изгаряния на околните тъкани
 • по време на процедурата няма изгаряне на косъма което не води до остра миризма, загряване на околните тъкани и опасност от изгаряне и негативни емоции.
 • няма „взривяване” на космения фоликул и няма риск кожата да изглежда като с „разширени пори”;
Недостатъци на диодната лазерната епилация:
 • В същност диодната лазерна епилация няма недостатъците на другите лазери. Единствения привиден недостатък е, че косъмът не изгаря още по време на процедурата, което понякога кара пациентите да мислят, че косъмът не е унищожен и продължава да расте. След процедурата самият косъм остава закотвен в кожата и след около 15 дни с излющването на кожата пада.
 • Заради голямата си мощност диодния лазер не може да бъде ползван 1-2 седмици след  излагане на слънце (слънчев загар). 
Като цяло, диодните лазери се считат универсални и най-добри за епилация на всички типове кожа. Благодарение на директния контакт на лазерната глава, космените фоликули са възможно най-близо до източника на лазерно лъчение, епидермиса се разтяга и става по-тънък, а цялата енергия на лъчението се насочва директно към клетките на фоликула. Контактното охлаждане достигащо до -5 С е проектирано така, че ефективно да отвежда топлината от повърхностните слоеве на кожата, което прави процедурата от една страна почти безболезнена и изключително комфортна за пациента, а от друга изключително ефективана, тъй като не смущава процеса на фототермолиза в дълбоките слоеве. Това е съществено предимство при диодната лазерната епилация в сравнение с останалите видове, тъй като позволява да се работи с много по- висока енергия без какъвто и да е риск за увреждане на околните тъкани. Това от своя страна води до намаляване на броя процедури за постигането на оптимален ефект (препоръчват се 6-7 процедури). Контактното охлаждане не позволява моментно изгаряне на косъма по време на процедурата, което от своя страна намалява риска от изгаряния на тъканите и появата на неприятна миризна на изгорял косъм. 
 
  

Характеристики:

 1. Лесен за използване интерфейс - предоставя някои енергийните настройки по подразбиране в зависимост от различни области и типове кожа. Ширината на импулса се контролира автоматично от програмата в съответствие с изобилие от експерименти и клинични проучвания. Това е лесен за използване диоден лазер. Вие избирате зоната и вида на кожата, и започвате от безопасна стойност на енергията по подразбиране. 
 2. Микроканална система за охлаждане – Остраняването на потока от високи температури е основен фактор при диодната лазерна система, особено с такава висока мощност. Микроканалната система е подходяща за отвеждане на топлината, тъй като осигурява голям пренос на топлина площ . Лазерните барове вече не е лесно да се счупят. Накрайникът е много траен. Оптимален комфорт по време на лечението е само едно от многото допълнителни предимства.
 3. Не просто добър дизайн, а перфектен отвътре - По-мощен, но изключително безопасен и комфортен. С Thermal Electronic Cooling модула и захранването, перфектно се вписват и немските барове. Това е една стабилна форма, където лазерен генератор и функцията на охлаждащата система са в перфектна хармония, създавайки съвсем ново изживяване.

 


ТЕХНИЧЕСКИ ПАРАМЕТРИ

 
Дължина на вълната - 755nm, 808nm и 1064nm
Работна площ - 12*12mm
Дължина на пуса - 8-685 ms 
Енергия - 1-120 J/cm2 
Честота на пулса - 0.5-10hz

Дисплей - 10.4’ color touch LCD display
Охлаждане - водно-въздушно-полупроводници

 

 

25 900,00 лв. 19 800,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 19 800,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!