Безиглена мезотерапия за домашна употреба

  • Кат. номер: 725

 

Какво представлява Мезотерапията?

Действа на принципа на йонофорезата. Под влияние на електрически импулс в клетъчната мембрана се образуват микроскопични отвори, които позволяват дълбоко проникване в структурата на кожата и инфилтриране на активни вещества. Стимулирайки  по този начин абсорбиращите функции на клетките, процедурата спомага за усвояването на редица ценни вещества и по-дългото им задържане в кожата (1200 часа).

След третиране образуваните отвори се затварят,  без да останат никакви трайни наранявания по кожата. Това прави процедурата абсолютно безопасна и безвредна за кожата.

 

Действие:

*Мезотерапията спомага за премахване на бръчки, торбички под очите и стрии - директната инфилтрацията на хранителни електроди и вещества стимулира регенерирането на клетките.

*Избелва кожата, изравнява тена и стяга кожата

*Спомага за премахването на целулита и мастните натрупвания - благодарение на антицелулитните дестилати, които проникват в кожата при манипулация се стимулира действието на лимфната система и се ускорява разграждането на мастните залежи.

*Благоприятства лечението на акне

*Отстранява лунички и пигментни петна - отваряйки безкръвно и безболезнено клетъчните канали, процедурата позволява абсорбацията на полезни хранителни вещества, които стимулират и регулират обмяната на веществата, с което се подобрява цялостното здраве на кожата, а с това и вида й.

*Хидратира кожата в дълбочина.

 

 

195,00 лв. 189,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 189,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!