Апарат за водно дермабразио и радиочестотен лифтинг

  • Кат. номер: 095

ПРОФЕСИОНАЛЕН КОЗМЕТИЧЕН АПАРАТ ЗА ЛИЦЕ С 2 ФУНКЦИИ:

 

 

1. Радиочестотен лифтинг/Фракционен лифтинг 

  • 1 накрайник Биполярен радиочестотен лифтинг за околоочен контур
  • 1 накрайник Мултиполярен радиочестотен лифтинг за лице

Тази процедура е в състояние да сътвори чудеса без намесата на пластичната хирургия. Тя предизвиква истинско и пълно подмладяване на кожата, без да е необходим възстановителен период.

Наричат го още „лифтинг през обедната почивка”, който не оставя никакви видими следи по лицето. Възвръща тонуса и тургура на кожата. Отначало вие изглеждате просто отпочинали. След няколко процедури започва стягане на овала на лицето, а двойната брадичка се прибира. Методиката е преминала изпитания през шест водещи центъра по естетична медицина в САЩ и през 2002 год. е официално одобрена от „Food and Drug Administration-USA”. Апаратите за радиочестотен лифтинг се използват вече в 72 страни по света.

Това е контролирано загряване на дермата и подкожните тъкани, при което отпуснатите колагенови нишки моментално се скъсяват и уплътняват, без да се увреждат. В резултат на това - кожата става по-стегната и плътна. Когато през нашата кожа преминат радиочестотните вълни, нейната температура се повишава, това предизвиква контракция на тъканите и стимулиране образуването на нов колаген.

Засилва се кръвообращението, а оттам и насищането на тъканите с кислород и ускоряване отделянето на токсини и СО2. Това подобрява и тонуса на самата кожа.

Ефектът е видим веднага след лечението и не изисква възстановителен период и това прави процедурата все по - популярна. Оптимални резултати обикновено се постигат след 6-8 процедури, като се правят на интервали през 7-10 дни.

 

 

2.Водно дермабразио -  Интегрирана система разработенa по революционно нова технология. Всички компоненти работят в синхрон. Освен, че е революционно нова технология, която покори целия свят, тя е и предпочитана от много холивудски звезди. Водното дермабразио е иновативна система за изглаждане и подмладяване на кожата, която напълно замества механичните техники, които са използвани до този момент. Специалното дермабразио полира кожата с помощта на различни течни продукти, които проникват в дълбочина, благодарение на воден поток и вакуум режим. Този метод хидратира кожата напълно. Прави третирането по-ефективно и професионално.

 

1.Идеален за нормална кожа

2.Идеален за чувствителна кожа , акне, пъпки и т.н.

3.Подпомага проникването на полезните съставки в дълбочина

4.Почиства кожата идеално, благодарение на напълно натурални продукти

5.Използва система за пречистване на водата

6.Абсолютно безопасно

7.Дълбоко почистване , отстраняване на роговия слой на кожата , минимално инвазивна процедура

8.Хидратира кожата в дълбочина

9.Подобрява тена , свива порите , изглажда кожата

За 20 минути лицето може да бъде почистено от пъпки, комедони и черни точки, без след това да е зачервено, да боли и да има нужда от няколко часа за възстановяване. Звучи наистина прекалено нереалистично, но техниката е разработена така, че да предлага точно това. Накратко - водно дермабразио е система, която комбинира в себе си ексфолиация (без абразивни частици), мултифункционални серуми и контролиран вакуум. 

Процедурата се прави веднъж месечно за основно почистване на лицето от черни точки и комедони.

 

 

Технически параметри:

   
   

Радиочестота

5 MHz

Водно въздушно налягане

6 kg

   

Накрайници за водно дермабразио

меки накрайници, твърди накрайници и накрайници с диамантена посипка

   

 

 

5 000,00 лв. 2 390,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 2 390,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!