Апарат за радиочестотен лифтинг и биолифтинг на лице

  • Кат. номер: 014

Радиочестотна Технология – Radio Frequency Technology – RF

Тя се отнася за високочестотният спектър на радиовълните, които по същество са електромагнитни вълни. Периодът от 10 000 оборота за секунда представлява високочестотно движение, големината му се измерва с MHz – мега херци - така всъщност RF е високо честотна радио вълна. Когато такава RF вълна проникне през кожата се провокира затопляне на колагеновите нишки в кожната тъкан от 45°С до към 65°С. Колагеновите влакна моментално реагират, като отпуснатата кожа на бръчките се опъва чрез активирането на кожния колаген и постепенно предизвиква клетъчно подмладяване, също така се постига целта за уплътняване и редукция на бръчките. Кожата се заглажда и стяга, възстановява еластичността си, подобрява се кръвообращението, свиват се порите, премахва се акнето.

Радиочестотните вълни имат ефект не само върху кожата, но също така влияят и на подкожната мастна тъкан, така че RF има широко приложение върху лицето и шията за отстраняване на бръчки и стягане, както и върху други части на тялото с цел редуциране на теглото и изглаждане и отсраняване на портокаловата кожа, за възстовяване на тялото след раждане (свиване на коремната област) и така нататък.

 

1. Накрайник биполярна радиочестота - Благодарение на този накрайник се подобрява еластичността на кожата и се изглаждат бръчките в областта на скулите, долната челюст, челото, устата, шията, назолабиалните гънки. Задължително се нанася контактен гел преди да започнете работа с накрайника върху тялото.

 

2. Накрайник за Био лифтинг на околоочен контур - Био лифтингът е микро електрически ток с ниски нива на енергията, който е съобразен с естествените електрически импулси на тялото. Той стимулира кръвообращението и съкращава мускулните влакна във вид на пасивна гимнастика. Спомага за проникването на активни съставки в дълбочина. Обикновено се прилага в зоната на околочния контур. Резултатите са видими непосредствено след процедурата:

-             Очите изглеждат отпочинали и освежени;

-             Успокояват се oтоците;

-             Намаляват тъмните кръгове;

-             Редуцират се финните линии;

-             Стяга мускулите на очите, увеличава мускулната гъвкавост и подчертава контура на очите.

 

 

Технически параметри:


Voltage: 220/110V

Frequency: 5 МHz

Power: 110W

Energy Level: 9 Levels

 

1 400,00 лв. 770,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 770,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!