Апарат за монополярен радиочестотен лифтинг

  • Кат. номер: 210

Монополярният радиочестотен поток преминава през тъканите на цялото тяло и има силно изразен стягащ ефект, затопля третираните тъкани сравнително дълбоко, около 20 мм. При биполярния радиочестотата например е с твърде повърхностно въздействие и затопля третирания участък не толкова дълбоко, около 2-4 мм.

Процедурата продължава между 20 минути и един час в зависимост от това дали се обработва една зона или повече, както и какво е индивидуалното състояние. Обикновено са необходими 15 – 20 минути за лицето и 40 минути за тялото.

Ефектът се забелязва още след първата процедура, но най-добрите резултати са видими между третия и петия месец, защото натрупването на колаген изисква време. За да узрее новият колаген, са необходими около 20 дни.

За начало обикновено се прави един курс от 5-6 процедури за лице и 10 за тяло. Отделните терапии изискват поне една седмица време, необходимо за преструктуриране на колаген-еластиновата мрежа. Поддържаща процедура може да се направи чак след половин година.

 

Технически параметри: 

Честота - 0.3-0.5MHz
Енергия- 10-40J/cm2
Мощност - 300W

-1бр. електрод
-1бр. накрайник за лице
-1бр. накрайник за тяло
-7бр. приставки за лице и тяло

4 490,00 лв. 3 540,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 3 540,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!