Апарат за криолиполиза + LED и вакуум

  • Кат. номер: 051

Криолиполизата втърдява чрез ниски температури триглицеридите в мастната тъкан. Тя използва съвременна технология за селективно охлаждане на мастните натрупвания и премахване на мастните клетки чрез постепенен процес, който не вреди на околните тъкани и редуцира нежеланите мазнини. Когато мастните клетки са изложени на прецизно охлаждане, в тялото се активира процес на естетвено им отстраняване, който постепенно намалява дебелината на мастния слой. Мастните клетки в третираната зона се елиминират нежно чрез нормален процес на метаболизма на тялото и така се редуцират нежеланите мастни натрупвания.

 

Процедурата се прилага на площи върху корема, вътрешната страна на бедрата, горната част на ръцете, бричове, гръб, паласки, гърдите при мъже, долната част на корема в подкожната мазнина и други. За криолиполизата не се изисква както предварителна така и след терапевтична подготовка. След процедурата на третираното място е зачервено, усеща се изтръпване, понякога може да се появи в областта на третираната зона посиняване, но до седмица изчезва.

 

Терапията включва използването на апликатор, който охлажда мастните клетки в третираната област от тялото ви. Третирани мастните клетки се отстраняват, с естествените метаболитни процеси в тялото, подобно на начина, по който се отстраняват мазнините от приетата храната. Процедурата обикновено отнема около час или повече, за да се извърши (в зависимост от големината на района, който се третира). Един и същи район може да се третира не повече от 2-3 пъти, като периодът между двете процедури е 35- 45 дена.

 

Резултатите обикновено са видими след около месец след лечението, и продължават да се подобряват до шест месеца. Въпреки че тези резултати не са толкова бързи, в сравнение с липосукцията, пациентите подложени на криолиполиза избягват болката, рисковете и дългите периоди на възстановяване, свързани с този по-агресивен метод.

 

Техническа характеристика:

3 накрайника - 10см,15см,20см

Мощност - 700W

9 250,00 лв. 8 950,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 8 950,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!