Апарат за кислородна и безиглена мезотерапия и дермабразио

  • Кат. номер: 004

Накрайници:

1.Нефритен накрайник - топлинен биоенергиен поток се доставя по естествен път от нефритената глава от Мианмар, която бързо презарежда кожата с природни елемнти като цинк, магнезий, желязо, мед,хром, манган, кобалт и др, По този начин се прегрупират разрушените им структури, което я прави енергиен нефритен акумулатор. Нефритената термотерапия – насърчава микроциркуклацията и повишава метаболизма на кожата. От дълбоки времена нефритът се е считал за първо средство за лекуване на различни заболявания. В много страни по света, сфери от нефрит и досега се използват за масаж на тялото и лицето. Нефритът притежава способността да изглажда кожата на лицето.

Нефритената термотерапия – насърчава микроциркуклацията и повишава метаболизма на кожата. От дълбоки времена нефритът се е считал за първо средство за лекуване на различни заболявания. В много страни по света, сфери от нефрит и досега се използват за масаж на тялото и лицето. Нефритът притежава способността да изглажда кожата на лицето.

Нефритът съдържа всички необходими за човек полезни елементи. По време на масажа полезните минерали се поглъщат от кожата, подобряват кръвообръщението и усилват притока на хранителни вещества. Това помага за запазването на кожата здрава. Нефритът подобрява имунната система на човека, влияе добре на кожата, подобрява микрокапилярното кръвообръщение като цяло, той забавя процесите на стареене в организма и притежава подмладяващо действие.

 

2.Кислородна мезотерапия - насища кожата до най-дълбоките слоеве с кислород. осигурява дълбокото проникване на козметични продукти и кислород дълбоко в епидермиса чрез поредица импулси с високо налягане.

 

Предимства на кислородната мезотерапия:

За разлика от класическата мезотерапия, тук няма игли. Не съществува опасност от нараняване или алергични реакции. Процедурата е релаксираща и напълно безболезнена. Ефектът е по-малък от класическата мезотерапия, но предимството е, че клетките се обогатяват с кислород и така се намалява стресът им. Недостигът на кислород води до намаляване на клетъчната активност, проблеми с кръвната циркулация, преждевременна загуба на тонуса и повяхване на тена. Оттам - и преждевременно остаряване на клетките. Затова при кислородната мезотерапия се използва способността на кислорода да подобрява клетъчния метаболизъм, да забавя процесите на стареене, да стяга и укрепва кожата. Подходяща е за всички възрасти и за всеки тип кожа. Може да се прави целогодишно, приложима е и при бременни жени. Съчетава се с други процедури и няма противопоказания.

 

Какъв ефект може да се очаква?

Има моментален ефект, затова неслучайно кислородната мезотерапия е любима процедура на знаменитостите на световната сцена. Оказва многообразно въздействие на кожата – подмладяване, освежаване, заличаване на белези, лечение на акне, избелване, премахване на целулита.

Това е единствената процедура, при която без никакъв риск се работи около очите и клепачите. Витаминният коктейл има силно хидратиращо и изглаждащо действие върху кожата в тази деликатна зона. Забавя се процеса на стареене и се изличават фините бръчици около очите, премахват се торбичките под очите и тъмните кръгове. Кислородната терапия заглажда неравностите по кожата, подобрява възрастовите и слънчеви увреждания по кожата на лицето, шията и деколтето, редуцира пигментните нарушения, подобрява тургора на кожата и я прави стегната и еластична.

Ако кожата се поддържа редовно, ефектът е много по-траен.

 

3.Диамантено микродермабразио – Почиства кожата от замърсяванията.Използва се като нехирургична процедура за разкрасяване на кожата чрез стерилни диамантни глави, които ексфолират горния кожен слой на кожата, и вакуум, които изсмукват частиците заедно със замърсяванията и мъртвата кожа. Тази процедура служи за отстраняване на дефектите и недостатъците като фини линии и бръчки, пигментни петна, както и белези от акне.

 

4.Накрайник за безиглена мезотерапия - Отваря клетъчните каналчета, благодарение на което полезните съставки могат да се абсорбират по-добре, участва в метаболизма на клетките, насърчава клетъчното обновяване. Предизвиканата дисперсия на молекулите на активната субстанция подпомага свободното им проникване в клетката. Стимулира регенерацията и възобновяването на кожата.

 

5.Криотерапия - прилага се след кислородна или безиглена мезотерапия и чрез охлаждане затваря максимално порите, така че активните вещества да останат в епидермиса и да се изолират замърсявания и възпаления, да се успокои кожата. По този начин значително се удължава ефекта на активните съставки.

2 700,00 лв. 1 490,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 1 490,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!