Апарат за фракционен радиочестотен лифтинг

  • Кат. номер: 009

Принцип на действие на RF технологията:

Радиочестотната технология предизвиква 8,6 милиона трептения на клетката в секунда. В следствие на това се генерира силна топлина, което води до високоскоростни движения на молекулите на клетките. Кожната тъкан има способността да синтезира много повече колаген в следсвие поглъщането на топлината. Така бръчките постепенно се запълват, а едновременно с това стуктурата на кожата подобрява и възвръща своя здрав и младежки вид.

 

При фракционната радиочестота  се осъществява движение на потоци от положително и отрицателно заредени йони. Това движение формира електромагнитно поле в дълбоките подкожни слоеве. Така се предизвиква резонанс в човешките клетки и под въздействието на високочестотната енергия  от електрода се постига ефект на ускоряване на метаболизма и активизиране колагеновата клетъчна регенерация.

Процедурата представлява проникване на слаб електрически ток, който създава електрическо поле с цел да се достави силен радиочестотен импулс  в зоната на третиране. Това предизвиква в организма процес на собствено производство на еластин и колагенови влакна, което прави кожата по-стегната и по-здрава. Фракционната RF(радиочестотна) енергия се доставя директно в кожата на определена дълбочина и след това се освобождава на подкожно ниво. По този начин се достига много по-силно затопляне дълбоко в  тъканта, което в последствие стимулира производството на нови колагенови влакна.

Приложение и ефекти:

- Намаляване на появата на бръчки, отпусната кожа, груба текстура, мазнини и целулит

- Отстраняване на бръчки, изсветляване на тена

- Лифтинг на кожата и повишаване на еластичността й

- Заглаждане на кожата

- Свиване на порите, успокояване зачервяванията

- Отстраняване на портокаловата кожа

- Заличаване на стрии

 

Накрайници

Един накрайник с 3 сменяеми глави (2 фракционни RF глави + една четири полярна  RF глава)

 

Технически параметри

Волтаж: AC110-220V

Радиочестота: 6MHz

Максимална мощност: 120A

Размери: 320mm x 180mm x 100mm

Тегло: 3KG

 

 

2 790,00 лв. 2 090,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 2 090,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!