Апарат за нано терапия и безиглена мезотерапия

  • Кат. номер: 043

Безиглената мезотерапия е високоефективна, безболезнена и абсолютно безопасна терапия. Тази революционно нова технология напълно замества традиционната мезотерапия като избягва нейните странични ефекти. На активната субстанция се осигурява дълбоко проникване в тъканта само за 2 секунди.  Абсорбацията е до 2000 пъти по-голяма в сравнение с нормална апликация на съответната  субстанция.

Технологията  многократно превъзхожда  традиционните електротерапия, йонофореза и ултразвук, защото за разлика от тях ефективно преодолява защитата на клетките и инфилтрира активното вещество в дермата в дълбочина от около 10 мм.

Комбинацията от висока ефективност (до 2000 пъти повече в сравнение с традиционната апликация), безболезненост, широк спектър от приложения и дълга продължителност на действие (до 1200 часа) правят тази технология един от най-модерните методи в козметологията днес.

Безиглента мезотерапия работи на принципа на електропорацията и електроосмозата:

Какво е електропорация и електроосмоза:

Електропорация:  Действа директно върху кожата, мигновено подобрява проникването в кожната тъкан .  Чрез електрошок се отварят малки дупчици в липидната мобилизация на клетките и в същото време хидрофилнитемолекули, които не са били абсорбирани, могат да проникнат във вътрешността на клетките.  След катопорите са отворени, в рамките на няколко секунди до няколко минути, отвореното състояние ще се задържи в зависимост от дължината на електрошока.

Електроосмоза:  Главно действа на молекулите, които се вкарват в дълбочина. Електрически заряди с еднакъв характер са взаимно отблъскващи се, така че може да се предаде положителен заряд на положителна подхранваща молекула, и да я вкарва дълбоко в кожата.  Същевременно неутралната молекула също ще проникне дълбоко в кожата.

 

Предимства:

  • Интензитет - от 1 до 6
  • Включени 3 бутилки за серум
  • Налични 6 активни зони за мезотерапия
  • Два метра дължина на кабела
  • Модерен дизайн
  • Високо качество
1 350,00 лв. 490,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 490,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!