Апарат с кавитация, вакуум, биолифтинг и радиочестота

  • Кат. номер: 002

Накрайници:

  1. Кавитация
  2. Радиочестотен лифтинг за тяло с вакуум и червена лазерна светлина
  3. Радиочестотен лифтинг за лице
  4. Био лифтинг за лице и околоочен контур със синя антибактериална лазерна светлина

 

Какво е ултразвуковата кавитация?

Ултразвукът представлява звукова вълна. Накрайникът на Ултразвуковата Кавитация произвежда звук, които не се чува с човешко ухо. Този звук предизвиква вибрации. При ултразвуковата кавитация най-подходящата честота на вълната е 40 KHz – тази честота достига точно до мастните клетки, без да уврежда организма. Вибрациите на ултразвуковата кавитация предствляват положително и отрицателно редуване на звуковите вълни, т.е те предизвикват компресия и декомпресия на мастните клетки между 35 000 и 45 000 пъти в секунда и произвежда силна вълна от налягане. Мембраната на мастнита клетка не може да издържи на това налягане и се взривява, а мастното съдържание изтича в междуклетъчното пространство. Така чрез лимфопотока и естествени метаболитни процеси течното мастно съдържание на клетките се изхвърля от организма. Количеството мастните клетки в тялото намалява и се подобрява метаболизма. Резултатите могат да се измерят веднага след първата процедура.

Необходимо е да се направят серия от процедури – обикновено между 6 и 10. 

 

Какво е радиочестотен лифтинг?

В последно време радиочестотния лифтинг се наложи сред естетичните процедури, заради своята ефикастност и бързи резултати. Прилага се в процедурите за стягане (лифтинг) на кожата по цялото тяло; подмладяване и изглаждане на бръчките на лицето, шията и деколтето; редуциране на мастните натрупвания.

Радиочестота загрява дълбоките подкожни слоеве чрез излъчване на електрически ток с висока честота (над 0,5 Mhz). Клетките в тялото възприемат електрическия ток с висока честота като източник на енергия, а не като електричество. В трите слоя на кожата - епидермис, дерма (същинска кожа) и хиподерма (подкожие) затоплянато е различно в зависимост съпротивлението, което указват на радиочестотния поток. На повърхността на кожата температурата достига 40оС, в дермата и хиподермата - достига и надминава 60оС. Загряването усилва кръвопотока и обмяната в третираните зони и стяга колагеновите влакна. Те се свързат и прегрупират и се доближават до вида на младите кожни структури. Фиброобластите (клетките, произвеждащи колаген и други структурни белтъци) се стимулират и започват производство на нов колаген. Мастната тъкан на хиподермата оказва по-голямо съпротивление на  радиочестотния поток и по тази причина се загрява по-бързо и достига и до по-висока температура от дермата. Загряването на мастните клетки повишава метаболизма им и те намаляват като освобождават течни масти (мастни киселини) в междуклетъчното пространство, които постъпват в лимфо, а след това в кръвообръщението и през черния дроб се изхвърлят от организма.

 

Вакуум & RF масаж:

Вакуум & RF масаж се използва за третиране на целулит и намаляване на обиколката на проблемните зони. Съчетаването на двете технологии засилва значително резулатите, които биха могли да бъдат постигнати при използване им отделно.

  • Радиочестотната технология (RF) загрява тъканта в дълбочина - стимулира образуването на колагенови влакна и топи мастните клетки;
  • Вакуум масажът ускорява кръвообращението и притока на кръв, така спомага за извеждането на излишните течности и за прочистването на организма от шлаката и токсините.

 

Препоръчителният курс от процедури е между 6 и 10. В края на курса от процедури се наблюдава, значителни подобрения както на тъканта на повърхността, така и в дълбочина.

 

Какво е Био лифтинг със светлинна терапия?

Фотон светлинната терапия е вискоефективен и безболезнен метод за подмладяване и лечение на кожни проблеми.  Този метод се осъществява посредством взаимодействие на светлината, доставена чрез светодиоди, с епидермиса, предизвиквайки био-стимулация на клетъчните рецептори. Фотон терапията предлага един напълно естествен, неаблативен метод за подмладяване на кожата, чрез засилване на естественото обновяване и регенерация на клетките. Светлината, излъчваща се от светодиодите  взаимодейства с клетките и ги стимулира да произвеждат нов колаген и еластин. Благодарение на това действие на PDT щетите, причинени от слънцето, околната среда, естественото стареене и други външни фактори могат да бъдат безопасно и безболезнено отстранени. Различни изследвания по света показват, че PDT стимулира кръвообращението и лимфата, намалява възпалението и подобрява клетъчния метаболизъм и синтеза на протеини (колаген).

Био лифтингът има следните резултати:

-           стягане и подмладяване на кожата;

-           редуциране на финните бръчки и намаляване дълбочината на изразените;

-           стягане и повдигане контура на лицето;

-           премахване на двойната брадичка;

 

Технически характеристики:

 

Кавитация честота: 40 Khz;

Режими кавитация: 5 вида;

RF честота:  5 Mhz;

Режими RF:  3 вида;

Вакуум налягане: 0.8 Bar;

Фотон: Red 650 nm;

Дисплей: 7 инча тъчскрийн;

 

5 100,00 лв. 2 390,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 2 390,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!