Апарат с кавитация, липолазер и радиочестота с вакуум

 • Кат. номер: 039

Как Ултразвуковата Кавитация топи подкожните мазнини?

Най-подходящата честота на вълната за Ултразвукова Кавитация е 35-40 KHz  – тази честотат достига точно до мастните клетки, без да уврежда организма. Вибрациите на ултразвуковата кавитация предствляват положително и отрицателно редуване на звуковите вълни, т.е те предизвикват компресия и декомпресия на мастните клетки между 35 000 и 45 000 пъти в секунда и произвежда силна вълна от налягане. Мембраната на мастнита клетка не може да издържи на това налягане и се взривява, а мастното съдържание изтича в междуклетъчното пространство. Така чрез лимфопотока и естествени метаболитни процеси течното мастно съдържание на клетките се изхвърля от организма. Количеството мастните клетки в тялото намалява и се подобрява метаболизма.

 

Радиочестотен лифтинг за лице (RF)   - Радиочестота загрява дълбоките подкожни слоеве чрез излъчване на електрически ток с висока честота (над 0,5 Mhz). Клетките в тялото възприемат електрическия ток с висока честота като източник на енергия, а не като електричество. В трите слоя на кожата - епидермис, дерма (същинска кожа) и хиподерма (подкожие) затоплянато е различно в зависимост от съпротивлението, което те оказват на радиочестотния поток. На повърхността на кожата температурата достига 40С, в дермата и хиподермата - достига и надминава 60С. Загряването усилва кръвопотока и обмяната в третираните зони и стяга колагеновите влакна. Те се свързат и прегрупират и се доближават до вида на младите кожни структури. Фиброобластите (клетките, произвеждащи колаген и други структурни белтъци) се стимулират и започват производство на нов колаген. Мастната тъкан на хиподермата оказва по-голямо съпротивление на  радиочестотния поток и по тази причина  се загрява по-бързо и достига и до по-висока температура от дермата. 

Процедурите са приятни и безболезнени. Ефектът се усеща още след първата процедура - прибиране и стягане. Броя на процедурите е от 6 до 10. Поддържащи процедури се провеждат на всеки 4-6 седмици.

 

Вакуум & RF масаж се използва за третиране на целулит и намаляване на обиколката на проблемните зони. Съчетаването на двете технологии засилва значително резулатите, които биха могли да бъдат постигнати при използване им поотделно.

 • Радиочестотата (RF) загрява тъканта в дълбочина - стимулира образуването на колагенови влакна и топи мастните клетки;
 • Вакуум масажът ускорява кръвообращението и притока на кръв, така спомага за извеждането на излишните течности и за прочистването на организма от шлаката и токсините.

 

Препоръчителният курс от процедури е между 6 и 10. Средна продължителноста на една процедура върху зони като корем, седалище или бедра е 20 минути. Работи се с масжно олио.

В края на курса от процедури се наблюдава, значителни подобрения както на тъканта на повърхността, така и в дълбочина.

 

Липолазер - Технологията Липолазер използва ниски нива на лазерна енергия, която взаимодейства химически и биологически с мастните клетки причинявайки „фотобиомодулация”. Това води до промяна на химичния състав на клетката и предизвиква освобождаване на ензима Липаза, който разгражда триглицеридните молекули на мастни киселини и глицерол. Благодарение на този процес  те се освобождават през канали в клетъчните мембрани и се транспортират през организма до тъканите, където се използват за производството на енергия при обмяната на веществата т.е. подобряват метаболизма. Този процес е естествена реакция на организма, когато той е принуден да използва собствените си енергийни запаси.

Технологията Липолазер не вреди на организма. Тя не влияе нито върху кожата, нито върху нервната или кръвоносната система. С други думи тя не причинява неестествени за организма реакции.

Препоръчителни са упражнения или друг вид активност с продължителност 10 мин непосредствено след процедурата. Така се постига пълния ефек на Липолазера, тъй като се стимулира лимфната система и тялото се освобождава от свободните мастни киселини. Терапията с Липолазер добива все по-голяма популярност, тъй като съчетава в себе си ред преимущества в сравнение с други методи за отстраняване на излишните мазнини и целулита.

 • Процедурите стимулират естествените процеси на организма за изгаряне на мазнините;
 • Напълно безболезнени и безопасни процедура, тъй като се използват само ниски нива на лазерната енергия;
 • Напълно достъпни процедури, които могат да се правят и в обедната почивка;
 • Бързи резултати, видими още след първата процедура – обиколката се намалява с от 1 до 4 сантиметра. Препоръчителният курс е от 8 процедури в рамките на 1 месец, т.е. по две процедури всяка седмица.

Липолазерът използва лазерни падове(плочки), които се поставят върху проблемната зона, като например, корем, бедра, ръце, двойна брадичка и други. Липолазерът води до изключителни резултати, особено ако се съчетава с тренировки и здравословно хранене, тъй като освен, че намалява мастните натрупвания в организма спомага и за естетичното оформяне на третирана зона, което много трудно се постига само с познатите ни методи.

 • Първата процедура води до разрушаванена мастните клетки;
 • Втората процедура намалява обема на мастните тъкани;
 • Третата процедура спомага за задържането на постигнатите резултати.
 • 8 процедури е оптималния курс

Новата технология реално редуцира мазнините в организма, а не като някои други методи, които просто намаляват водното съдържание в тялото. Резултатите са видимо намаляване на теглото и поддържане на трайно красива фигура.

Процедурата продължава между 30 и 40 минути и след поставянето на лазерните падове не се изисква допълнителните услуги на оператор. Терапията е приятна и релаксираща, единственото усещане е много леко затопляне, когато падовете са в контакт с кожата.

 

Технически параметри:

Лазерни падове

6 бр.

дължина на вълната 

650nm-660nm

Енергия на лазера

100mW

Кавитация

35-40KHz

RF честота

5MHz

 
 
 
 

 

16 350,00 лв. 14 200,00 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 14 200,00 лв.
Моля, изберете:
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!