За нас

МЕД ПРО БГ ЕООД е фирмата, която представлява www.medpro.bg.

Стремим се да предлагаме най-иновативните технологии в областта на козметичната апаратура за лице и тяло. В сайта ни ще откриете вече популярните апарати за кавитация, липолазер, криолиполиза, радиочестотен лифтинг, IPL и E-light/ Elos техлологии, диоден лазер, безиглена мезотерапия, кислородна мезотерапия и други. Предлагаме също така и най-новите технологии в областта на козметичната апаратура като SHR /super hair removal/ фотопилация, липошок, HIFU апарати, водно дермабразио и други.

 

Гарантираме за качеството на предлаганата апаратура с 24 месеца гаранция за всички професионални козметични апарати и се стремим да предоставим изключително конкурентни цени.

Всички апарати са сертифицирани за работа в ЕС и съответстват на европейските норми за безопастност.

Винаги сме на разположение за въпроси, съвет или консултация, относно избрания от вас апарат.

 

Скъпи клиенти, всеки от Вас получава 24 месеца гаранция, доставка на апаратурата до салона Ви, безплатно обучение за работа, а също така рекламни материали изготвени персонално за Вашия бранд от нашите графични дизайнери. При липса на рекламна стратегия, ние ще Ви съдействаме за да определим най-подходящия начин за популяризирането на бизнеса Ви спрямо Вашето местоположение и цели. Ще изготвим фирмено лого на салона Ви и цялостна визия, която да представя Вашите най-силни страни. Нашата цел са дългосрочни взаимоотношения с клиентите ни, които се изразяват в непрекъсната подкрепа и съдействие за развитие на Вашия бизнес.

 

Ако търсите качествена професионална козметична апаратура, с перфектно клиентско обслужване и добра цена, ще се радваме да работим заедно.